logoboeketa
 

Plukboeketten

 

In het voorjaar zijn de plukboeketten  weer beschikbaar. De bloemen groeien op in de volle grond, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. De bloemenoogst is afhankelijk van het weer en het seizoen maar de gekozen bloemensoorten kunnen best tegen een stootje. In het weekend staan de boeketten in het stalletje langs de Oud Loosdrechtsedijk tussen nummer 130 en 128A in Oud Loosdrecht.

Bestel een Plukboeket

Voor het bestellen van een boeket of het bespreken van speciale wensen zijn we bereikbaar via info@hendrikshoeve.nl.

Om verzekerd te zijn van de mooiste boeketten bieden we een boeketten strippenkaart aan. Er is een kaart voor 5 boeketten en een voor 10 boeketten. Elk boeket is uniek en wordt door een gediplomeerd bloembindster samengesteld uit de mooiste bloemen die in die week in de tuin beschikbaar zijn. 

Kies voor boeketten zonder bestrijdingsmiddelen, met een zeer lage milieu/klimaat impact en die goed zijn voor de lokale biodiversiteit. Een vrolijk cadeautje, voor je zelf of een ander, dat fleurigheid in huis brengt.

De boeketten kunnen op vrijdagmiddag tussen 16-17.00 of op zaterdagochtend tussen 9.30 en 10.30 worden opgehaald of kunnen tegen meerprijs worden bezorgd in Loosdrecht, Kortenhoef of ’s Gravenland. Elk boeket wordt mooi ingepakt met recyclebaar papier en is vaas klaar.

Strippenkaarten zijn alleen geldig voor het seizoen 2024. De kaarten zijn persoonsgebonden. Alleen na overleg kan de kaart door een ander gebruikt worden. Het seizoen loopt van juni tot begin oktober.

Een strippenkaart met 5 strippen kost €95. Een kaart met 10 strippen €190. De boeketten bestaan uit de mooiste en verste bloemen die onze tuin te bieden heeft. Strippenkaart houders hebben voorrang op de reguliere verkoop. Met een email naar info@hendrikshoeve, uiterlijk 2 dagen (woensdagen) voor de ophaaldatum kan aangegeven worden dat een boeket gewenst is. We zorgen dan dat het boeket klaar staat op de aangegeven tijd.

Strippenkaarten zijn te koop via info@hendrikshoeve.nl. In de bevestigingsmail sturen we de betaalgegevens en alle benodigde info. Een fysieke strippenkaart kan ook als cadeaubon gegeven worden.

Meer informatie over de bloementuin en het waarom van biologische bloemen is de vinden op de pagina over de Bloementuin.

plukboeket
Scroll naar boven