vergaderen

Uniek, sfeervol, landelijk vergaderen

Video by Mapix.nl 

De Hendrikshoeve is landelijk gelegen tussen de Loosdrechtse Plassen en het natuurgebied van de Vuntus. Een sfeervolle plek om te vergaderen. Vele groepen hebben hier al hun jaarvergadering, beoordelingen, coachingsgesprekken of brainstorm sessies gehouden. Ook vergaderen in combinatie met een teamuitje is zeer geschikt.

In de mooie omgeving zijn er veel mogelijkheden om een vergadering te combineren met een leuke activiteit. Suppen, kano varen, een rondje plas met de sloep, fiets en wandeltochten. Vraag naar de mogelijkheden.

De ruimte biedt plek aan 10 personen. We kunnen 6 personen ontvangen op 1,5m afstand. De ruimte wordt alleen door de groep gebruikt. Er zijn geen andere groepen aanwezig. Parkeren kan op eigen terrein.

De zaalhuur voor een dagdeel bedraagt €225 inclusief wifi, flipover met papier en stiften en een verrijdbaar scherm met HDMI aansluiting. We verzorgen de lunch met vers belegde broodjes. Er is onbeperkt koffie en thee gedurende de dag beschikbaar en bij de koffie zetten we iets lekkers uit eigen. Vraag naar de mogelijkheden via info@hendrikshoeve.nl

Meer berichten