vergaderen in de hendrikshoeve loosdrecht


Uniek, sfeervol, vergaderen tussen het groen

In de Hendrikshoeve Loosdrecht kunt u met een groep van 2-16 personen in een landelijke omgeving vergaderen. De verbouwde schuur heeft een rustieke, lichte uitstraling met de originele balken, stenen muur en getrommelde vechtstenen vloer uit 1884, maar is toch van alle gemakken voorzien. Vanuit de schuur ziet u in het voorjaar de fruitbomen in de moestuin in bloei staan. De ruimte wordt speciaal voor uw groep gereserveerd.

Parkeergelegenheid is in beperkte mate op eigen terrein beschikbaar. Mocht dit vol zijn dan is er voldoende gelegenheid tot parkeren langs de dijk of op korte loopafstand.

De ruimte is te huur maandag-vrijdag, tussen 8.00 - 18.00 en zaterdag 8.00-16.00.

lunchen in Hendrikshoeve Loosdrecht

De zaalhuur per dagdeel van 4 uur bedraagt €165, inclusief wifi en flipover. Voor een volledige dag (8 uur) €290. Een scherm met HDMI uitgang is beschikbaar tegen meerprijs. Voor kleinere groepen (tot en met 5 personen) geldt een aangepast tarief. Vraag naar de mogelijkheden. Prijzen excl BTW.

In de ochtend staat iets lekkers uit onze oven voor u klaar bij de koffie. We serveren een lunch met een keuze uit vers belegde broodjes, biologisch fruitsap, krentenbollen, fruit van het seizoen en een hartige snack. 's Middags, om de vergaderdip voor te zijn, gezonde knabbels, crackers, fruit en noten. In overleg kunnen we ook alternatieven aanbieden. Wij houden rekening met uw dieetwensen

score hendrikshoeve Loosdrecht meetingreview