Nu voor bloemenseizoen 2022 te koop!

Ook zo’n mooi vers boeket op tafel? 

Kies een strippenkaart voor 5 of 10 boeketten en bepaal zelf wanneer je er gebruik van wilt maken.

In januari 2021 zijn we begonnen met een bloementuin in het weiland bij de Hendrikshoeve. De bloemen groeien daar op in de volle grond, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. De bloemenoogst is afhankelijk van het weer en het seizoen maar omdat de gekozen bloemensoorten best tegen een stootje kunnen konden we afgelopen jaar mooie boeketten maken die in het stalletje langs de dijk werden verkocht.

Komend seizoen bieden wij de mogelijkheid om verzekerd te zijn van de mooiste boeketten door middel van een boeketten strippenkaart. Er is een kaart voor 5 boeketten en een voor 10 boeketten. Elk boeket is uniek en wordt door een gediplomeerd bloembindster samengesteld uit de mooiste bloemen die in die week in de tuin beschikbaar zijn. 

Kies voor boeketten zonder bestrijdingsmiddelen, met een zeer lage milieu/klimaat impact en die goed zijn voor de lokale biodiversiteit. Een vrolijk cadeautje, voor je zelf of een ander, dat fleurigheid in huis brengt.

 Hoe werkt het?

De boeketten kunnen op vrijdagmiddag tussen 16.00 -17.00 of op zaterdagochtend tussen 9.30 en 10.30 worden opgehaald in Oud Loosdrecht. Indien gewenst kunnen de boeketten tegen meerprijs bezorgd worden in Loosdrecht, Kortenhoef of ’s Graveland.

Elk boeket wordt mooi ingepakt met recyclebaar papier en is vaas klaar.

Er is een beperkt aantal strippenkaarten dus OP=OP.

Strippenkaarten zijn alleen geldig voor het seizoen 2022. De kaarten zijn persoonsgebonden. Alleen na overleg kan de kaart door een ander gebruikt worden. Het seizoen loopt van juni tot begin oktober.

Een strippenkaart met 5 strippen kost €95. Een kaart met 10 strippen €190. De boeketten bestaan uit de mooiste en verste bloemen die onze tuin te bieden heeft. Strippenkaart houders hebben voorrang op de reguliere verkoop. Met een email naar info@hendrikshoeve, uiterlijk 2 dagen (woensdagen) voor de ophaaldatum kan aangegeven worden dat een boeket gewenst is. We zorgen dan dat het boeket klaar staat op de aangegeven tijd.

Strippenkaarten zijn te koop via info@hendrikshoeve.nl. In de bevestigingsmail sturen we de betaalgegevens en alle benodigde info. Een fysieke strippenkaart kan ook als cadeaubon gegeven worden.